HAJRÁ SOPRON! HAJRÁ SMAFC!

-----A SMAFC Szektorlabda csapatának hivatalos honlapja---- The official website of the SMAFC Sectorball team.

 

A SMAFC Szektorlabda csapatának céljai

            Három évvel ezelőtt azzal a kéréssel kerestük meg Takáts Péter elnök urat, hogy adjon helyet az egyetem egyesületén belül a szektorlabda sport hivatalos keretek között történő játéknak. 2011 májusában el is indultunk a nb3 csapatbajnoki selejtezőn, ahol még csak ismerkedtünk a játékkal, és a megszerzett egy pont is adott nekünk annyi erőt, lendületet, hogy folytassuk, tovább gyakoroljunk, fejlődjünk létszámban, tapasztalatban és tudásban.

            A kezdeti négyfős társaság az idő múlásával, ha szép lassan is, de megállás nélkül egyre több lett. Toborzókat tartunk a soproni iskolákban, ahonnan minden alkalommal sikerült megszerettetni néhány lurkóval ezt a magyar eredetű gyerekjátékból kifejlődő sportot.

            A mai fiatalság az aktív sportolás helyett előnyben részesíti az otthon töltött órákat, és az örömszerzésnek egyik leggyakoribb forrását az internetes kapcsolattartást. Így aztán a személyes kontaktok háttérbe szorulnak, elfogynak. Egy gombfoci edzés alkalmával viszont nem csak a kedvenc csapat eredményeit és átigazolásait, hanem a lányok illetve a matematika okozta örömöket is fel lehet eleveníteni.

            Csapatunk edzéseit heti rendszerességgel tartja a Krasznai Ferenc Sportcsarnokban. A tréningek alkalmával a megjelentek függvényében mini bajnokságokat játszunk, hogy még a péntek délutánra is jusson egy kis izgalom, egy kis rizikó, és az elmaradhatatlan öröm. A közös gyakorlások látogatása nem kötelező, mert a gombfocinál vannak fontosabb dolgok is az életben, viszont szeretsz nyerni, illetve egy vidám társaságban játszani, akkor nem érdemes kihagyni egy alkalmat sem.

            Nem szabad elfelejtenünk, hogy a gombfoci egy gyermekjáték, a vele járó baráti légkörrel, győzelmet követő örömmel. Akárki is legyen az éppen aktuális ellenfél, sosem szabad megfeledkeznünk arról, hogy mi játszani szeretnénk, és legfőképpen élvezni ezt a fajta szórakozást.

            Versenyzőink a MALSZ rendezvényeit látogatva egyre szebb eredményekkel, emberi kapcsolatokkal, és alkalmanként újabb felszerelésekkel gazdagodnak. A sikerek a kitartó edzés, valamint a sport és az ellenfél iránti tiszteletből, illetve az egyre fejlődő játéktudásból adódik. A teljesség igénye nélkül néhány kiváló eredmény, amit SMAFC-os gombozók értek el: Füzy Csaba az egyéni OB ezüst érmét nyerte, Balogh Zoltán a Szö-Szi kupa döntőjében kapott ezüstöt, Böcskei Barnabás a Fehér Miklós Emlékverseny fitaljai között léphetett fel a dobogó harmadik fokára. 2012-ben az NB3 csapatbajnokság selejtezőjében az alsóházi második helyen végeztünk. Újabb és újabb emberekkel, ellenfelekkel találkozunk, akikkel a következő versenyeken már barátokként üdvözöljük egymást.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 8
Tegnapi: 15
Heti: 82
Havi: 380
Össz.: 86 056

Látogatottság növelés
Oldal: Céljaink
HAJRÁ SOPRON! HAJRÁ SMAFC! - © 2008 - 2018 - cirmoscica.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weblap készítő egyszerű. Weboldalak létrehozására: Ingyen weblap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »